fib

Utbyggnaden till bostadsbolag sker på basen av beställning. Börja med att kolla upp om det finns fiber i huset, det kan du göra här. Finns det fiber till bolaget är det bara för dig som invånare att beställa de tjänster du vill ha. Om det inte ännu finns fiber till ditt bolag lönar det sig för dig att kontakta din disponent eller styrelsen och be honom/henne vara i kontakt med oss och be om en offert.

Karis Telefons fiberanslutning fås till bostadsbolag som omfattar minst 3 lägenheter. Fiberanslutningens anslutningsavgift betalas av bostadsbolaget. Fiberanslutningen är en bra investering för ett bostadsbolag eftersom den höjer lägenheternas värde då invånarna får tillgång till snabba och effektiva IT-tjänster med korta leveranstider. Fiberanslutningen är också en framtidssäker och störningsfri anslutningstyp eftersom information överförs med hjälp av laserljus i stället för med elektricitet.

Om du är medlem i styrelsen eller disponent för ett bostadsbolag, kontakta vår företagsförsäljning och be om offert. Ring 019 278 490 eller skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Begär offert